you´re on a different road im in the milky way

Jag måste verkligen skriva om något roligare om jag har kvar denna bloggen. Jag vetefan om jag ens skulle läsa denna bloggen om jag var ni... några förslag?
 
 
 
två bilder från österlen.
 
Senare ska jag in till malmöfestivalen och lyssna på braigheter. Tills dess ska jag äta, ducha och uggla vid datorn. Jag tror att jag har kommit på vad jag ska sy på slöjden föresten. Det blev så bra så att hanna nog ska göra liknande. fett med bra. Men nu säger vi hejdå. torsdagspuss

one two three four i declare a thumbwar

Gått runt i Dr. Martens, blöta svarta jeans och en stor stickad tröja i skolan till
halv fem, men egentligen har det varit en rätt lugn och bra dag ändå. Pratat högt på engelskan, antecknat flitigt på NOn, tänkt så det knakade på slöjden (om någon har en idé på vad jag kan sy så bara säg till!), räknat på matten och egentligen mest tramsat på bilden.
 
Hämtade ut mitt paket från sheinside idag också, fast nu har jag väntat på det i tre veckor, så känns inte riktigt lika värt nu. Fast två klänningar och en topp (topp är verkligen inget ord jag gillar...) för fyrahundra kronor är rätt bra. Nej, nu ska jag nog titta på en serie min vän tjatar om, eller hjälpa mamma med maten.
Onsdagspuss
 
 
 

nummer sex, check.

Idag kan jag bocka av den första raden i min nya bok där jag skriver ner allt jag känner för. Här ovan har ni en liten bit av en lista på något man brukar kalla before I die.
Åh jag bara älskar dem. Jag hade de idag på malmöfestivalen och jag har redan fått skoskav. Men det är det värt. lätt.
Dessutom känner jag mig fett cool.
 

Nu tycker jag att vi börjar om

Här får ni en bild på fina Linnea, som jag tog på Österlen, undertiden.
kram

RSS 2.0