Jag kan få dig när du vill

Lars winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
Kent - Mannen i den vita hatten (16 år senare)
Florence Valentin - Pokerkväll i vårbygård
Veronica Maggio - Vi kommer alltid ha Paris
 

inspirationsbomber.

vad sägs om några bloggtips?
Här är några bloggar som inspirerar mig och som jag tycker att ni också ska kika in på.
Ellen.
Härlig blogg som man får tonvis av inspiration från. Hon har underbara kläder på sig. jag vill ha dem. Fint hår har hon också, så att man blir sugen på att skaffa lugg.
My.
Mys blogg är väldigt lik Ellens,och jag har falit för dem båda. Så även här får man tonvis av inspiration och på dem bilder hon visar upp sina kläder är dem väldigt fina också. Men hon har slarvat bort mitt brev. fy skäms. fast hon är bra ändå.
Siri.
Hon lägger ut massa fina och inspirerande bilder om kläder och mode. Hon är norsk så det tar lite längre tid att läsa, men man förstår. på ett ungefär iallafall.
 
läsläsläs. Detta är tre bloggar jag läser varje dag, någon av dem kanske ni fastnar för iallafall?
puss

i hela mitt liv har jag väntat på livet

olycksdagen. fel buss, borttappade kort, urladdningar, saker som fallit, väntan, skador. vill inte skriva eller gå utanför huset mer idag, allt blir fel. Sa iallafall hejdå till Karin idag, ha det bäst i Spanien!
så jag håller det kort och hoppas att inte ni också haft otur idag. över och ut.

det här med goda saker. ni vet. ostbågar.

Nu blir det filmkväll. Sherlock Holmes på beställning med broder, pappa och en skål full med ostbågar. åh, känns som århundraden sen. ostbågar.
 
Ville liksom bara säga det. uttrycka min kärlek till ostbågar. hej svejs.

my friends are in the bathroom getting higher than the empire state

Karin åker till ett främmande land på torsdag, så imorgon ska jag träffa henne tidigt till halv två. Amanda kommer också, och jag har inte träffat någon av dem på nästan två veckor, sjukt. Alla har åkt iväg så att man missar varandra, men snart är alla hemma igen, Hannah kommer hem på fredag, och andra Hanna kommer också snart. Får träffa alla innan jag åker vidare till Österlen, så det så!
punkt slut, taco hej.

när du tagit första bästa tåg och gör vad som hällst för en dialog, när du står sist i kön kom ihåg mig då.

 
Mina favoritlistor på spotify just nu är den här, som jag har fått inspiration från liza, och denna, som jag har fått inspiration från my. Lyssna vettja!
kramar

turn down these voises inside my head

Sov väldigt länge idag. Jag vaknade säkert fem gånger, men jag ville inte gå upp. Jag hade inspirationsdrömmar. typ. Det rullade massa underbara bilder i huvudet, som att vara inne på tumblr fast alla dem absolut bästa bilderna kommer och man behöver varken leta eller scrolla. Det var underbart. Så massa ny inspiration har lastats in i mig. Nu ska jag äta något.
Peace.
 
(jag vaknade inte nu, har varit ute på långpromenad med min vovve också.)

Och fast jag också vill så vet jag att vi bara kan försöka hoppas

Favoritnamn: Nova, Lova, Gabriel eller Theodor.
Favoritartist: Håkan Hellström.
Favoritband: Kent och Bon Iver.
Favoritparfym: Jag gillar escada och Beckham signature.
Favoritbyxor: Mina jeansshorts. Eller dem mintgröna. Eller dem blommiga.
Favoritskor: Dr. Martens är väldigt fint och jag skulle väldigt gärna vilja ha ett par.
Favoritplagg: Jag har blivit rätt kär i min klänning som jag hade på konfirmationen och skolavslutningen. Mina vänner säger att den är så Julia.
Favoritbok: Där havet slutar är rätt bra.
Favoritplats: Något mysigt. Gärna ute. Kanske under ett träd på en äng med kuddar och duntäcken.
Favoritegenskap: Jag vågar sticka ut ibland. Och så avslöjar jag aldrig hemligheter.
Favorittid på dygnet: Skymningen.
Favoritsak i ditt rum: Min säng!
Favoritfrisyr: Antingen helt nersläppt eller nersläppt med en slinga från 'lugghåret' som fästs med en klämma vid örat. fast mit hår är egentligen rätt hopplöst.
Favoritårstid: Sommar! Eller juldagarna på vintern.
Favoritresemål: Jag vill resa jorden runt innan jag dör. Afrika, Asien, Amerika, Australien, nord- och sydpolen, överallt. Men av det jag besökt än sålänge (endast inom europa) måste jag väl säga Kreta.
Favoritmaträtt: varma mackor! Eller pancakes, eller melon. Om det räknas.
Favoritdryck: Jag har alltid sagt sockerdricka i alla år sen jag såg att pippi gömde det i träd. Så jag håller nog fast vid det.
Favoritålder: På ett sätt när man var liten, typ sju, för då fanns det inga problem och hela världen verkade underbar. Men nu tycker jag är rätt bra också, man har liksom lagom mycket ansvar.
Stor del av listan är tagen härifrån.

det fanns ett ljus som aldrig släcks, i sångerna från min uppväxt

Alla bilder jag har lagt ut här på bloggen kommer från min tumblr. Om ni känner för det får ni gärna titta in och ännu gärnare följa. www.that-extra-thing.tumblr.com <-- något ni också gärna får göra är att skriva er tumblr i en komentar så att jag kan följa er med!
tack & hej

carry me home tonight

Semestern blev inte alls som jag tänkt, men brun har jag blivit. Och fått tjockare hår av någon anledning, känns gött. Midsommarn firades med bror, pappa och faster hos henne. Idag har jag vilat, bara gått runt hemma. Så tråkigt väder när det äntligen blivit sommarlov, men imorgon ska jag träffa sandra, så vi får igång sommarlovet på riktigt nu. Sommaren är rätt planerad också. österlen, stockholm, mys, spontana äventyr, träffa Linnea, bror fyller arton, sol, bad, mängder av glass och bär, sömn, vänner, familj, gå på konfirmationer, springa på ängar, lukta på blommor, skratta, hoppa runt, leva. pepp. glad sommar på er alla!
fred ut.

.


jag har drömt om att ha en riktig dröm.


om tio timmar eller så sitter jag i ett plan och tittar ut på molnen i gryningen. och om såder 17 timmar badar jag i havet.

jag ska fota allt jag ser och så ska jag sätta blommor i håret.

klockan sju går planet till kreta där jag ska vara i en vecka med älskade mamma. jag ska vakna vid 4-5 inatt och sen bär det av mot sol, bad, avkoppling, shopping, sommar, sommar och sommar.
vi hörs när jag är tillbaka. fred ut.

lite sådant man brukar berätta när man lär känna någon ny.

julia var namnet. KENT fan, energisk, obeslutsam, musikälskare, pålitlig, dagdrömmare, blyg, glad och snäll är några ord som jag skulle beskriva mig själv med. jag är femton marsmånader gammal, bor i södra sverige och jag hoppas att ni kommer att gilla vad ni ska få se här i framtiden.


RSS 2.0